Loading

İletişim

erdal@sakarya.edu.tr

+90 (264) 295 33 60

Sosyal Hesaplar

BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI 3+1 MESLEKİ UYGULAMA DUYURUSU

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Mesleki Uygulamalar Eğitimine gidecek olan Bilgisayar Programcılığı öğrencileri aşağıdaki ekli dosyada isimleri olan öğrencilerimizdir. Bu öğrencilerimiz ekteki "Mesleki Uygulamalar Kabul Formunu" iş yeri bilgisini Bölüm Başkanının onayını aldıktan sonra doldurup ilgili bölümlerini onaylattıktan sonra en geç 11 Eylül 2014 Perşembe günü mesai bitimine kadar Meslek Yüksekokulumuz Bölümler Sekreterliği Birim Sorumlusuna teslim etmeleri gerekmektedir.


Öğrenciler ilgili Bölüm Başkanına danışarak Mesleki Uygulama Eğitimi yeri bulabilirler. Bölüm Başkanının onaylamadığı işyerinde Mesleki uygulama eğitimi yapılamaz.Mesleki Eğitim Uygulamasına gidecek olan öğrencilerimiz Meslek Eğitimi, Mesleki Uygulamalar, Türk Dili, Atatürk İlkleri ve İnkılâp Tarihi, İngilizce derslerine ders kaydını 8 – 10 Eylül 2014 tarihleri arasında SABİS üzerinden yapacaklardır.

NOT : 3+1 MESLEKİ UYGULAMA YERİ BÖLÜM KURULU KARARIMIZ GEREĞİ YALNIZCA SAKARYA İL SINIRLARI DAHİLİNDEKİ İŞ YERLERİNDE YAPILABİLECEKTİR. İŞ YERİ ÖNERİSİ YAPARKEN BU DURUMUN GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULMASI GEREKMEKTEDİR.

ÖNEMLİ TARİHLER VE AÇIKLAMALAR: (Lütfen Tüm Açıklamaları Okuyunuz)
• Yüksekokulumuz 15 Eylül 2014 Pazartesi açılacaktır. Mesleki Uygulamalar Eğitimi bir ders olduğundan 15 Eylül 2014 tarihinde eğitimlere başlanacaktır. Ayrıca 15 Eylül 2014 Pazartesi günü okulumuzda saat 13:00 de 307 nolu salonda bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir. Bu toplantıya listede ismi olan tüm öğrenciler katılmak zorundadır. 
• Mesleki Uygulamalar Eğitimi 15 Eylül 2014 Pazartesi günü başlayacak olup 2 Ocak 2015 Cuma günü sona erecektir. Mesleki Uygulama süresi 16 Haftadır. Bu süre zarfında Ara Rapor Vize Haftasında belirtilen tarih ve saatte İş Yeri Danışman Öğretim Elemanına sunulacaktır.
• Mesleki Uygulamaya gidecek olan tüm öğrenciler "MESLEKİ UYGULAMALAR KABUL FORMU'na" gerekli işlemleri yaptıktan/yaptırdıktan sonra evrakı Bölümler Sekreterliğine 11 Eylül 2014 Perşembe gününe kadar teslim etmesi gerekmektedir. "Mesleki Uygulamalar Kabul Formu'nu" Bölümler Sekreterliğine teslim etmeyen öğrencilere sigorta girişi yapılmayacaktır. Sigorta girişi yapılmayan öğrenciler Mesleki Uygulama Eğitimine gidemezler, gitseler dahi eğitimleri kabul edilmemektedir. 
• Sakarya Üniversitesi 3+1 Modeli Mesleki Uygulama Yönetim Sistemi :http://www.muys.sakarya.edu.tr/ internet adresinden akış şeması, rapor yazım kılavuzu gibi belgelere ulaşabilirsiniz.

Dosyalar